Kennel Feedback's
Uppdaterad:
2022-07-21
kl 13:07
Kommande aktiviteter

Feedback's Black Diamond "Phoebe" Vår lilla "arbetsnarkoman" en väldigt söt otroligt arbetsglad liten tik som bara har en sak i huvudet att apportera. Hon är i hetaste laget men otroligt rolig att träna! Hon har startat på lite WT:n och gjort bra ifrån sig och husse har med henne på sjöfågeljakter i skärgården. Hon var i final på FM 2014 i NKL.

Foto Peter Flinck

Feedback's American Dream "Yaffa" Vår mellantik i familjen. Hon är tyst och lugn med en bra arbetskapacitet. Hon har 2 x 1:a pris EKL B-Prov. Hon placerade sig på 3:e plats på FM 2015 NKL (198 anmälda hundar). Ska bli spännande att följa hennes utveckling....Hon är utställd en gång i unghundsklass med ett Excellent! Hon kommer ur en kull på totalt 7 valpar där 6 stycken är i ÖKL  på B prov. hon har nu haft 2 kullar!

Foto Pia

Feedback´s Dream Destiny "Ilse" är vårt nytillskott som vi sparat efter Yaffas sista kull med Touho. Hon klarade ett 1:a pis i NKL på B-prov på första starten och har även tagit 2 stycken 1: a pris i ÖKL och är klar för Elit. Hon kom på 7:e plats med 89 poäng på FM 2019 i ukl. Ilse har på utställning Excellent med CK!

Foto Pia